Ready to start a crunchy career?

GL Accountant

Als General Ledger Accountant sta je in voor het beheer van de boekhouding van enkele internationale entiteiten. Je garandeert de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van de financiële gegevens en werkt hiervoor nauw samen met diverse stakeholders binnen een internationale context. 
Legal team in Lotus Café in Belgium

Job description

Binnen het Finance team van Lotus Bakeries ben je als GL Accountant een cruciaal onderdeel van het Shared Service Center.

  • Je bent verantwoordelijk voor het beheer en de uitvoering van de maandelijkse financiële afsluiting van enkele entiteiten binnen Lotus Bakeries.
  • Je werkt nauw samen met diverse stakeholders (waaronder het Accounting team, Consolidation, Controllers voor de Sales Offices, Countrymanager, …) en biedt hen de nodige ondersteuning op basis van jouw kennis.
  • Voor externe autoriteiten ben jij de contactpersoon voor wat betreft externe audits en fiscale controles.
  • Je zorgt er te allen tijde voor dat alle boekhoudkundige activiteiten van het Shared Service Center voldoen aan de interne en externe boekhoudkundige, fiscale en wettelijke voorschriften.

Profile

Je hebt je al verdiept in Lotus Bakeries en al het lekkers dat we te bieden hebben? Perfect!Verder verwachten we van jou het volgende:

  • Je hebt een Bachelor Accountancy-Fiscaliteit of Masterdiploma in Finance of Economie én hebt al 2 jaar relevante ervaring kunnen opbouwen.
  • Je bent nauwkeurig, detailgericht en toont de nodige flexibiliteit wanneer dat vereist wordt. Je weet van aanpakken en toont initiatief.
  • Je kan klaar en duidelijk communiceren, zowel in het Nederlands als in het Engels.
  • Je kan vlot werken met Excel. Ervaring met een ERP-systeem is mooi meegenomen, maar wij voorzien ook een opleiding om vlot met SAP te kunnen werken.
HR team in our HQ, Belgium

"Each day holds new and exciting challenges that drive me to continuously improve my knowledge and skillset. It’s a nice feeling knowing when you leave work, you’re still hungry for more...”

Testimonial - Lowiese De Rammelaere

Lowiese De Rammelaere

Group Reporting Manager

Offer

Grijp de kans en kom terecht in een team van 7 GL Accountants die staan de popelen om hun kennis en ervaringen met jou te delen!

Deel uitmakend van een snel groeiend internationaal bedrijf, krijg je ook tonnen on-the-job leermogelijkheden.

Daarbovenop kom je terecht in een cultuur waar passie, team spirit en open dialoog voorop staan in alles wat we doen.

En ja, je kan elke dag opnieuw proeven van onze fantastische producten!

Apply for this job
... Or get to know the team

Do you want to be part of a terrific team with the ambition to create small moments of happiness every day? Meet our people, discover their unique skills and get excited to join them in a great work environment.

Meet the team

Share this job