Ready to start a crunchy career?

HR Officer

In deze uitdagende rol draag je bij aan de praktische uitvoering van Lotus Bakeries’ HR-beleid in onze productiesites. Als aanspreekpunt voor onze arbeiders horen topics als recruitment, onboarding, projecten, sociale wetgeving en opleidingen er allemaal bij.
Production of the sandwich cookie in the factory

Job description

 • Je houdt een oog op de personeelsnoden van onze site en werkt nauw samen met onze interimpartners om ten allen tijde de juiste mensen op de juiste plaats te krijgen.
 • Je begeleidt nieuwe medewerkers van hun onboarding tot de overstap naar een vast contract en gebruikt je ervaring om processen en procedurese aan te passen waar nodig.
 • Je ondersteunt het leidinggevende team in hun dagelijkse HR-behoeften (selectie, personeelsbehoefte, administratie, vragen rond sociale wetgeving, …)
 • Je bent het dagelijkse aanspreekpunt voor arbeiders inzake HR, volgt administratieve dossiers op en zorgt er voor dat ook vertrekkers de kans krijgen om feedback te geven op onze werking.
 • Samen met de HRBP, aan wie je rapporteert, werk je ook mee aan grotere projecten die zowel onze site als de collega’s helpen groeien en verbeteren.
 • Je start in onze site te Oostakker, maar als onze andere sites te Lembeke, Eeklo, Lokeren of Courcelles extra ondersteuning nodig hebben, kan je ook daar je steentje bijdragen.

Profile

Om succesvol te zijn in deze nieuwe rol geloven we dat je beschikt over volgende kennis en ervaringen:

 • Een relevant Master diploma, liefst aangevuld met een eerste ervarig in recruitment en/of generalistisch HR.
 • Een attitude die best omschreven kan worden als ‘handen uit de mouwen’ en ‘waar een wil is, is een weg’.  
 • Sterke communicatieve vaardigheden in combinatie met een stevige persoonlijkheid. In deze rol moet je zowel goed als slecht nieuws kunnen brengen en kunnen omgaan met gevoelige en/of vertrouwelijke informatie.
 • Administratie en planning maken dagelijks deel uit van de functie, dus hier voel je je best ook comfortabel. “Plannen zijn gemaakt om gewijzigd te worden” is ook een zegswijze die je in realiteit kan omzetten middels doorzettingsvermogen en dynamiek.
 • Je wil je blijven verdiepen in HR-topics en zo bijdragen aan je eigen carrière-evolutie binnen Lotus Bakeries maar ook een bijdrage bieden aan de ontwikkeling van ons HR-beleid.
Operator in the factory producing original biscoff cookies

"Despite the immense growth of the company I still have the feeling to be part of one big family where I can be myself,
while at the same time I’m challenged and supported to further develop my own knowledge and skills."

Testimonial - Tim De Baets

Tim De Baets

Corporate Procurement Manager

Offer

Grijp de kans om een ambitieus en gedreven team met een mix van talent te komen vervolledigen. Deel uitmakend van een snel groeiend internationaal bedrijf, krijg je tonnen on-the-job leermogelijkheden en doe je extra kennis op. Daarbovenop kom je terecht in een cultuur waar passie, team spirit en open dialoog voorop staan in alles wat we doen.

En ja, je kan elke dag opnieuw proeven van onze fantastische producten.

Apply for this job
... Or get to know the team

Do you want to be part of a terrific team with the ambition to create small moments of happiness every day? Meet our people, discover their unique skills and get excited to join them in a great work environment.

Meet the team

Share this job