Ready to start a crunchy career?

Manager Productie

De productie in Sintjohannesga is dé plek waar wij onze heerlijke ontbijt- en kruidkoeken maken. Als Manager Productie ben je verantwoordelijk voor de operationele aansturing van de productieafdelingen (Bakkerij en Inpak, circa 65 FTE) op deze locatie. Je geeft leiding aan de coordinatoren en inspireert hen om iedere dag, met elkaar, te verbeteren. Dit met als doel de geplande productiewerkzaamheden, conform de kwaliteitsnormen en kosten, te realiseren. Daarnaast draag je zorg voor een (voedsel)veilige, hygienische en prettige werkomgeving.
Employee in the production of Peijnenburg

Job description

Deze smaken hebben wij te bieden:

In deze rol is het van belang dat je bouwt aan de verdere professionalisering van de plant. Dit betekent dat je organisatorisch sterk onderlegd bent en ondernemerschap toont; structuren bouwen, kansen zien, eigenaarschap tonen en zorgen dat verbeteracties geborgd worden. Ook wordt er van jou verwacht dat je persoonlijke aandacht hoog in het vaandel hebt; investeren in ontwikkeling van de medewerkers, transparante communicatie, stimuleren en motiveren.

Je werkt nauw samen met jouw collega Plant Team leden (7 personen) op deze locatie. In deze functie rapporteer je aan de Plant Manager.

Profile

Hoe jij zorgt dat de koek nooit op is:

Door jouw open houding en transparante communicatie verbind je gemakkelijk met de mensen in de productie en op kantoor. Daarnaast werk jij vanuit een lean gedachtegoed (of een andere verbetermethodiek) waardoor jij de organisatie scherp houdt in het continu verbeteren van de bedrijfsprocessen. Door jouw enthousiasme en energie ben jij tevens in staat anderen hierin mee te nemen.

Wat jij verder mee brengt:

  • Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau richting Operations Management, Levensmiddelentechnologie of Technische Bedrijfskunde;
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
  • Ervaring in de voedingsindustrie is een pré;
  • Je hebt ervaring met verbetermethodieken (bijvoorbeeld TPM, Lean of Six Sigma);
  • Je hebt kennis van HACCP/voedselveiligheidssystemen;
  • Je bent analytisch, houdt het overzicht en werkt gestructureerd;
  • Je bent een teamplayer, inspirerend leider en weet anderen te motiveren en beter te maken;
  • Je bent communicatief sterk, open en laagdrempelig;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.
Commercial of Peijnenburg - gingerbread

"Working in a team in which we want to take an extra step together to provide the consumers worldwide in all their needs for a tasty snack, with a beautiful portfolio of strong and delicious brands."

Testimonial - Laura Simons

Laura Simons

Brand Manager

Offer

Wat voor ons gesneden koek is:

Als je bij ons in dienst treedt, wacht je een afwisselende baan met enthousiaste collega’s in een dynamische en succesvolle organisatie met een platte organisatiestructuur. De cultuur binnen onze organisatie laat zich omschrijven als informeel en open met een no-nonsense mentaliteit. Wij stimuleren durf en teamgeest bij onze medewerkers.

Enthousiast?

Word jij razend enthousiast van deze vacature bij Koninklijke Peijnenburg? Solliciteer dan online, via de knop 'Apply for this job', waarin je jouw motivatiebrief en CV t.a.v. Peter Korf kunt uploaden. Wie weet word jij onze nieuwe collega!

Apply for this job
... Or get to know the team

Do you want to be part of a terrific team with the ambition to create small moments of happiness every day? Meet our people, discover their unique skills and get excited to join them in a great work environment.

Meet the team

Share this job