Prêt a demarrer une nouvelle carrière croustillante?

Lembeke - Lijnoperator (2 ploegen of vaste nacht)

Als lijnoperator bij Lotus Bakeries maak je deel uit van ons gemotiveerd productieteam. Jouw grootste doel bestaat erin om in een bedrijf in volle expansie en samen met jouw collega’s machinebedieners, mee te bouwen aan het Lotus Bakeries van morgen.
Production of Biscoff Cookie

La poste en détail

  • In deze coördinerende rol focus je op het productieproces, de productcontrole en het opvolgen van de verschillende werkposten aan de lijn. Je houdt duidelijke verwachtingen inzake hygiëne, kwaliteit en (voedsel)veiligheid in het oog en neemt actie waar nodig.
  • Na een interne opleiding, onder de vleugels van je Team Leader neem je je collega’s bij de hand om jouw opgedane kennis om te zetten in dagelijkse best practices. Je inspireert en coacht jouw collega’s en bent hierdoor de drijvende kracht van jouw productielijn.
  • Je hebt een cruciale rol in het garanderen van de continue dagelijkse flow. Als coördinator fungeer je als centraal aanspreekpunt van alle collega’s en ga je samen met hen op zoek naar oplossingen voor hun vragen.
  • Diezelfde creatieve mindset zet je ook in op langere termijn, waar je meedenkt over optimalisaties voor procedures en planningen, meewerkt aan (verbeter)projecten en ook je steentje bijdraagt aan toekomstgerichte initiatieven op de werkvloer

Profil

Wij beschouwen open, correct en transparant communiceren als één van de basisvoorwaarden in deze rol. Vanuit een sterke communicatie bouw je aan een team dat elkaar vertrouwt en sterker maakt.

Je denkt graag mee met de organisatie, kan situaties analyseren en deze omzetten in actieplan. Je kan omgaan met drukke en eventueel chaotische momenten en blijft ook in deze situaties het overzicht bewaren.

Creatief oplossingen zoeken en indien mogelijk een versnelling hoger schakelen lukt jou ook.

Als je ervaring hebt opgedaan in een vergelijkbare rol kan je deze als troef inzetten, zowel op de werkvloer als tijdens je sollicitatie, maar wij hechten vooral belang aan goesting. Goesting om te leren, te groeien en te helpen bouwen aan het Lotus Bakeries van morgen.

Je ziet de voordelen van werken in 2 ploegen (05u00 - 13u00 en 13u00 - 21u00) of vaste nacht (21u00 - 05u00). 

Production of Biscoff Sandwich cookie

"Malgré l’énorme croissance de l’entreprise, j’ai toujours l’impression de faire partie d’une grande famille où je peux m’autoriser à être moi-même, tout en étant stimulé et soutenu dans le développement de mes connaissances et de mes compétences."

Testimonial - Tim De Baets

Tim De Baets

Corporate Procurement Manager

Offre

Lotus Bakeries investeert in mensen. Je komt terecht in een professionele omgeving met duidelijke ambities. Lotus Bakeries biedt jou verantwoordelijkheden en ruimte om mee te denken en je persoonlijk verder te ontwikkelen.

Een correct salaris, aangevuld met ploegenpremies, maaltijdcheques en een uitgewerkt opleidingstraject behoort uiteraard ook tot ons aanbod.

Postuler
... Ou venez faire connaissance avec l'équipe

Vous voulez faire partie d’une équipe de choc dont l’ambition est d’offrir de petits moments de plaisir et de bonheur au plus grand nombre ? Parlez-en à vos futurs collègues. Vous ne voudrez plus attendre pour les rejoindre dans cet environnement de travail exceptionnel.

Rencontrer l’équipe

Partager ce job