Prêt a demarrer une nouvelle carrière croustillante?

Sales Support

Als Sales Support maak je deel uit van ons Customer Brand Business team.Dit team is commercieel verantwoordelijk voor onze Private Label partnerships in speculoos, speculoospasta, wafels en gebak. Deze producten worden geproduceerd in verschillende productie-faciliteiten in België en Frankrijk, maar worden internationaal verkocht. Onze sterkste retailmarkten zijn België, Frankijk en Groot-Britannië. Als Sales Support ben jij de cruciale schakel tussen productie en onze Accountmanagers, maar natuurlijk is jouw functie veel breder dan dat.
CBB 1

La poste en détail

Onze klanten verwachten dat hun producten volgens de afgesproken deadlines worden geleverd, en daar speel jij een sleutelrol in. Je coördineert de opvolging van alle interne acties die hiervoor nodig zijn via de betrokken afdelingen (sales, aankoop, productie, kwaliteit, IT,…) en beheert ook de administratie hierachter.

Zo zorg jij ervoor dat klanten de nodige stalen krijgen van (nieuwe) producten, dat verpakkingswijzigingen correct worden doorgevoerd, dat planningen worden opgevolgd of aangepast en dat ook de nodige kwaliteitscertificaten worden opgeleverd.

Daarnaast volg je ook de facturatie op, behandel je vragen en klachten van klanten en lever je op regelmatige basis ook de nodige cijfers en statistieken aan.

Jouw dag zal afwisselend en uitdagend zijn, met een grote betrokkenheid naar je klanten toe!

Profil

Je bachelor diploma, dat je behaalde in een economisch commercieel domein, toont ons dat je beschikt over een stevig business inzicht, een kritisch denkvermogen en een leervermogen dat je in staat stelt om te groeien in deze functie.

Daarnaast heb je in een eerste ervaring al leren jongleren met meerdere verantwoordelijkheden, heb je ontdekt dat je een teamspeler bent die toch ook autonoom kan werken en heb je ook ervaren hoe je een commerciële relatie met een klant kan opbouwen.

Belangrijk in deze functie is dat je naast Nederlands en Engels ook goed Frans spreekt. Frankrijk & Wallonië zijn belangrijke markten voor ons en ook enkele productie-faciliteiten liggen in Frans taalgebied.

Daarnaast zullen we in onze gesprekken ook op zoek gaan naar jouw planningsvaardigheden, jouw neus voor details, jouw klantgerichtheid en overtuigingskracht en, om goed in het team te passen, jouw no-nonsense attitude met een humoristisch kantje.

En als al het bovenstaande dan ook nog eens wordt ondersteund door jouw sterke administratieve vaardigheden, kijken we alvast uit naar jouw sollicitatie!

CBB 3

"Chez Willems Biscuits, on retrouve la bonne combinaison idéale entre l'atmosphère d'une entreprise familiale et les possibilités d'une multinationale."

Jan

Jan Van Langenhove

Plant Manager

Offre

Grijp de kans om deel uit te maken van een ambitieus en gedreven team met een mix van talenten! Als onderdeel van een snelgroeiend, internationaal bedrijf krijg je veel on-the-job-learning en nieuwe inzichten.

Daarnaast maak je deel uit van een cultuur waar passie, teamspirit en open dialoog onze belangrijkste drijfveren zijn.

En natuurlijk kan je elke dag genieten van onze heerlijke koekjes!

Postuler
... Ou venez faire connaissance avec l'équipe

Vous voulez faire partie d’une équipe de choc dont l’ambition est d’offrir de petits moments de plaisir et de bonheur au plus grand nombre ? Parlez-en à vos futurs collègues. Vous ne voudrez plus attendre pour les rejoindre dans cet environnement de travail exceptionnel.

Rencontrer l’équipe

Partager ce job