Prêt a demarrer une nouvelle carrière croustillante?

Stage Category Development

Per september 2024 zijn wij op zoek naar een stagiair(e) om de afdeling Category Development voor een periode van tenminste zes maanden te ondersteunen. De afdeling Category Development heeft als doel het koopgedrag op de winkelvloer positief te beïnvloeden. Dit doen wij door zowel intern als extern advies te geven, gebaseerd op shopper insights verkregen uit verschillende databronnen en onderzoeken. Gezien ons brede portfolio aan merken, krijg je de kans om over meerdere categorieën waarin wij actief zijn te leren.
Commercial of Peijnenburg - gingerbread

La poste en détail

 • Je ondersteunt een team van vier Category Developers, door:

 • Het onderhouden van schappenplannen en mee te werken aan schapadviezen voor verschillende retailers.
 • In samenwerking met onze dataleveranciers rapportages klaar te zetten en productdatabases up-to-date te houden met het assortiment verkrijgbaar in de markt.
 • Zelfstandig vraagstukken op te pakken en conclusies & aanbevelingen van (markt)analyses/onderzoeken pro-actief te delen met de rest van de organisatie.  
 • Gedurende de stage leer je werken met verschillende programma’s zoals Circana Unify en Spacemen, welke veelal worden gebruikt in de FMCG sector.

Profil

 • Je bent bezig met (het afronden van) je HBO/WO-opleiding, bij voorkeur een (vervolg)richting van de bachelor of pre-master Bedrijfskunde/ Bedrijfseconomie.
 • Je bent cijfermatig onderlegd en hebt een bovengemiddelde interesse in data & analyse.
 • Je accuraat, energiek en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je hebt een goede basiskennis van Excel.
 • Vloeiend in Nederlands en Engels.
 • Het is mogelijk om één dag in de week te besteden aan het zelfstandig uitwerken van een afstudeer-/stageopdracht, de overige dagen zal je meewerken binnen het Category Development team. Er kan daarbij in overleg ook gebruik gemaakt worden van beschikbare informatie.
 • Je bent beschikbaar t/m februari 2025, mocht je iets eerder kunnen beginnen dan september 2024 is dat een pré.
Production of Peijnenburg Gingerbread

"J’aime faire partie d’une équipe qui nous donne envie de nous surpasser et de répondre aux attentes des consommateurs du monde entier en leur proposant des marques solides et des en-cas savoureux."

Testimonial - Laura Simons

Laura Simons

Brand Manager

Offre

Wij zijn een jonge, platte organisatie met een nuchtere, informele, open en no-nonsense mentaliteit. Waar lef en ondernemerschap gestimuleerd wordt. Het bedrijf hecht veel waarde aan de ontwikkeling en groei van hun medewerkers en zoekt ambitieuze en betrokken medewerkers. Er heerst een familiaire sfeer waar aandacht is voor gezondheid en vitaliteit. Regelmatig bieden wij stagiaires de mogelijkheid om door te stromen naar een startersfunctie. Daarnaast krijg je tijdens je stage ook een goede stage- en reiskostenvergoeding. Onze Flexible work policy maakt het tot slot mogelijk flexibel vanuit huis te werken. 

Enthousiast? 

Word jij razend enthousiast van deze vacature en ben je op zoek naar een unieke stageplek die jou de mogelijkheid biedt om op een commerciële afdeling in een dynamisch A-merk organisatie ervaring op te doen? Solliciteer dan door je brief en CV te sturen naar recruitment@peijnenburg.nl! 

Postuler
... Ou venez faire connaissance avec l'équipe

Vous voulez faire partie d’une équipe de choc dont l’ambition est d’offrir de petits moments de plaisir et de bonheur au plus grand nombre ? Parlez-en à vos futurs collègues. Vous ne voudrez plus attendre pour les rejoindre dans cet environnement de travail exceptionnel.

Rencontrer l’équipe

Partager ce job