Ready to start a crunchy career?

(Senior) Recruiter / Talent Acquisition Partner

Lotus Bakeries is een organisatie in constante groei. Ons rekruteringsteam fungeert als expert inzake het aantrekken en selecteren van de juiste mensen op het juiste moment. We adviseren onze Hiring Managers en HRBP's omtrent de juiste aanpak om elke openstaande vacature in te vullen en nemen de zoektocht actief in handen. Met één oog op de arbeidsmarkt en één oog op de noden van de organisatie, zorgen we er ook voor dat we als team klaar zijn voor de toekomst.
Biscoff marketing team at HQ in Lembeke, Belgium

Job description

Als (Senior) Recruiter ben je vooreerst lid van het recruitment team met als ultieme doelstelling het aanwerven van nieuwe collega's. Bij een openstaande vacature bepalen we als team de juiste aanpak en daarin neem jij de eindverantwoordelijkheid voor de uitvoering van die aanpak. Van het opstellen van een aantrekkelijke vacaturetekst, via het actief zoeken van kandidaten tot het binnenhalen van de finale kandidaat, jij bent de drijvende kracht achter het invullen van vacatures. Je adviseert de organisatie inzake arbeidsmarktinzichten en fungeert als sparring partner bij externe samenwerkingen. 

 

Als lid van het team draag je natuurlijk ook bij aan de continue ontwikkeling van je collega's. We inspireren elkaar omtrent onze aanpak, omtrent nieuwe ontwikkelingen in de arbeidsmarkt en omtrent de lange-termijn doelstellingen van het team. We coachen elkaar en maken simpelweg betere recruiters van onszelf.

 

Tenslotte ben je als recruiter ook verantwoordelijk voor de candidate experience, wat betekent dat jouw persoonlijke aanpak resulteert in positieve relaties met enthousiaste kandidaten die, zelfs als we vandaag geen match vinden, ook in de toekomst interesse blijven tonen in Lotus Bakeries.

 

In ons team zal je van iedereen kunnen leren, en iedereen kan van jou leren, vandaar dat onze TOP-waarden Teamspirit, Open Dialoog en Passie, uiterst belangrijk zijn.

Profile

 • Met een Master diploma op zak beschik je over een stevige academische basis waarop je je carrière bouwt.
 • Je hebt alvast enkele jaren ervaring opgedaan als recruiter. Idealiter heb je al aan beide kanten van de tafel gezeten en als het even kan deed je ervaring op in een relevante sector (food – retail – productie - …)
 • Je weet hoe je kandidaten kan aantrekken in diverse sectoren en via de beschikbare kanalen. Je weet hoe je elke kandidaat correct behandelt en tegelijk warm maakt voor de betrokken functie. Je kan hem/haar begeleiden door het hele proces en bent in staat om slecht nieuws te brengen op een respectvolle manier.
 • Uiteraard kan je ook goed nieuws omzetten in een geëngageerde kandidaat die vol enthousiasme ingaat op ons salarisvoorstel.
 • Je kan zelfstandig werken, hebt inzicht in de arbeidsmarkt, volgt nieuwe evoluties op de voet en kan als sparring partner fungeren voor HR Business Partners en Hiring Managers. Je kan adviseren, maar ook uitvoeren. Je kan challengen, maar komt ook met oplossingen.
 • Je bent bovenal positief ingesteld, hebt veel doorzettingsvermogen en bent flexibel inzake verantwoordelijkheden. Je weet hoe je moet zoeken naar een strategisch spilfiguur op kaderniveau met een unieke skillset, maar tegelijk vind je het ook leuk om met onze rekruteringspartners te brainstormen omtrent nieuwe manieren om arbeiders voor onze productiesites aan te trekken.
 • Naast Nederlands en Engels spreek je ook een mondje Frans zodat je ook onze site in Courcelles kan helpen waar nodig.
Employee working in the finance team

"Lotus Bakeries is in full expansion. I am proud to be part of this growth story. I also greatly appreciate the independence and learning opportunities I am receiving, which help me to make my own mark. "

Testimonial - Anouck Draps

Anouck Draps

Global E-Commerce Development Manager Natural Foods

Offer

 • De kans om mee te bouwen aan een groeiende, internationale omgeving
 • Deel uitmaken van een ambitieus en gedreven team vol talenten
 • Veel leer- en groeikansen in de wereld van retail sales
 • Nauwe samenwerkingen met verschillende stakeholders in de groep
 • Een bedrijfscultuur waar passie, team spirit en open dialoog de belangrijkste drijfveren zijn
 • Een aantrekkelijk salarispakket, inclusief extralegale voordelen
 • En uiteraard: elke dag verse koekjes
Apply for this job
... Or get to know the team

Do you want to be part of a terrific team with the ambition to create small moments of happiness every day? Meet our people, discover their unique skills and get excited to join them in a great work environment.

Meet the team

Share this job