Ready to start a crunchy career?

Senior Brand Manager Biscoff & Dinosaurus

Als Senior Brand Manager voor deze twee iconische merken heb je een leidende rol in hun groei qua omzet, marge en markpositie. In deze uitdagende rol breng je je eigen enthousiasme over onze producten over op de consument.
Legal team in Lotus Café in Belgium

Job description

 • Rekening houdend met de groepsstrategie ontwikkel je een visie voor de verdere groei van je productgroep en zet je deze om in een strategie en een actieplan voor de thuismarkt België. Je baseert je visie, strategie en plan op een gerichte analyse van de catogorie, de concurrentie, de klanten en de impact van eigen acties.
 • Je zorgt voor commerciële 360°plannen waar alle elementen van de marketing mix samenkomen in best-of-class uitvoeringen. Je werkt hiervoor nauw samen met Sales & Category Management.
 • Het merk Biscoff biedt je de kans om nauw samen te werken met het Global Marketing Departement waar de Internationale ontwikkeling van Biscoff zeer centraal staat. Jouw rol vanuit het thuisland België is om learnings en best-practices te genereren. Ook nieuwe beloftevolle concepten worden nog steeds in België gelanceerd.
 • Daarnaast biedt Biscoff je ook de unieke mix van category captain in het ene product en challenger voor een ander product. Ervoor zorgen dat elke categorie en elk verkoopskanaal de juiste aanpak en strategie toegewezen krijgt maakt deel uit van deze rol.
 • Het merk Dinosaurus geeft je bovendien ook ruimte om over de landsgrenzen heen te werken, voornamelijk met Frankrijk, waarbij het aanbrengen en ontwikkelen van sterke NPD’s en EPD’s een belangrijke rol spelen.
 • Rapporterend aan de Marketing Director België stuur je ook een Junior Brand Manager Biscoff en een Marketing Coördinator aan.

Profile

Herken jij jezelf in deze omschrijving? Dan kijken we uit naar een kennismaking.

 • Je koppelt een relevant Master-diploma aan minstens 5 jaar strategische marketing ervaring binnen een branded context (retail en/of out of home).
 • Je hebt aantoonbare ervaring in consumer insights, brand activation, marketing communication.
 • Ondersteund door je analytische en conceptuele vaardigheden sta je sterk in je ondernemende schoenen. Je kan autonoom en met veel zin voor initiatief werken, objectieven stellen, structureren, plannen en organiseren.
 • Je overtuigt ons met je besluitvaardigheid, neemt de zaken in handen en gaat enthousiast voor resultaat en vooruitgang.
 • Communicatief sta je uiteraard ook sterk, niet alleen op vlak van je talenkennis, maar ook in het maken van impact, het bouwen van relaties en het beheren van stakeholders.
 • Je probleemoplossend vermogen en flexibele houding ten opzichte van een organisatie in volle groei, zorgt dat je je eigen toekomst mee kan bepalen.
 • Tenslotte geloof je sterk in onze TOP waarden Teamspirit, Open dialoog en Passie.
 • Ohja, je bent natuurlijk ook enthousiast over het merk Lotus en onze producten.
Packshot Lotus Biscoff original cookies

"Our working atmosphere is really unique. People are passionate about their work, hard-working and very driven to further grow & improve the business. At the same time, it is an enjoyable working environment with little stress and where everyone is willing to help each other. A perfect balance for me."

Testimonial - Anouck Draps

Anouck Draps

Global E-Commerce Development Manager Natural Foods

Offer

Grijp de kans om een ambitieus en gedreven team met een mix van talent te komen vervolledigen. Deel uitmakend van een snel groeiend internationaal bedrijf, krijg je tonnen on-the-job leermogelijkheden en doe je extra kennis op. Daarbovenop kom je terecht in een cultuur waar passie, team spirit en open dialoog voorop staan in alles wat we doen.

En ja, je kan elke dag opnieuw proeven van onze fantastische producten.

Apply for this job
... Or get to know the team

Do you want to be part of a terrific team with the ambition to create small moments of happiness every day? Meet our people, discover their unique skills and get excited to join them in a great work environment.

Meet the team

Share this job