Ready to start a crunchy career?

Teamleader Weekend Fabricatie

Als Teamleader Fabricatie / Margarinerie sta je in voor het coachen, ontwikkelen en motiveren van ongeveer een 50- tal bakkers, deegbereiders en operatoren.
Production of Biscoff Sandwich cookie

Job description

                                                                                                     

 

Binnen jouw ploeg ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de objectieven op vlak van veiligheid, kwaliteit, rendementen en milieu. Je kan makkelijk nieuwe (product)kennis capteren en die vanuit een expertise vertalen naar de vloer.

 

Je begeleidt en ondersteunt jouw team bij het realiseren van verbeterprojecten en waakt erover dat de regels inzake kwaliteit, hygiëne en veiligheid nageleefd worden, ook inzake administratieve opvolging.

Je rapporteert aan de Production Manager Weekend.

 

Profile

  • Je hebt een Bachelor diploma voeding, biochemie, elektromechanica, … met een eerste werkervaring op zak OF je bent iemand met enkele jaren leidinggevende ervaring binnen een productieomgeving die gewoon graag met mensen werkt.
  • Je bent een luistervaardige, enthousiaste en communicatieve coach die jouw medewerkers kan motiveren, inspireren en vooral waarderen.
  • Je hebt een scherpe analytische geest en goede probleemoplossende vaardigheden.
  • Je kan vlot met Excel, Word en PowerPoint overweg en spreekt vloeiend Nederlands.
  • Tenslotte zie je de voordelen van werken in het weekend (2x12u) in een roterend systeem.
Operator in the factory producing original biscoff cookies

"Despite the immense growth of the company I still have the feeling to be part of one big family where I can be myself,
while at the same time I’m challenged and supported to further develop my own knowledge and skills."

Testimonial - Tim De Baets

Tim De Baets

Corporate Procurement Manager

Offer

Wij zijn een no-nonsense onderneming die continu investeert in groei en ontwikkeling! Een cultuur waar passie, team spirit en open dialoog centraal staan en dat is op en TOP! We bieden je een job met uitdaging, verantwoordelijkheden en ruimte voor initiatief met daarenboven een aantrekkelijk salarispakket. Je werkt in een filevrije omgeving en krijgt extra dagen verlof. Last but not least ben je ook nog eens elke dag omringd door overheerlijke, verse koekjes!

 

Apply for this job
... Or get to know the team

Do you want to be part of a terrific team with the ambition to create small moments of happiness every day? Meet our people, discover their unique skills and get excited to join them in a great work environment.

Meet the team

Share this job