Ready to start a crunchy career?

Lembeke - Lijnoperator (2 ploegen of vaste nacht)

Als lijnoperator bij Lotus Bakeries maak je deel uit van ons gemotiveerd productieteam. Jouw grootste doel bestaat erin om in een bedrijf in volle expansie en samen met jouw collega’s machinebedieners, mee te bouwen aan het Lotus Bakeries van morgen.
Operator in the factory producing original biscoff cookies

Job description

  • In deze coördinerende rol focus je op het productieproces, de productcontrole en het opvolgen van de verschillende werkposten aan de lijn. Je houdt duidelijke verwachtingen inzake hygiëne, kwaliteit en (voedsel)veiligheid in het oog en neemt actie waar nodig.
  • Na een interne opleiding, onder de vleugels van je Team Leader neem je je collega’s bij de hand om jouw opgedane kennis om te zetten in dagelijkse best practices. Je inspireert en coacht jouw collega’s en bent hierdoor de drijvende kracht van jouw productielijn.
  • Je hebt een cruciale rol in het garanderen van de continue dagelijkse flow. Als coördinator fungeer je als centraal aanspreekpunt van alle collega’s en ga je samen met hen op zoek naar oplossingen voor hun vragen.
  • Diezelfde creatieve mindset zet je ook in op langere termijn, waar je meedenkt over optimalisaties voor procedures en planningen, meewerkt aan (verbeter)projecten en ook je steentje bijdraagt aan toekomstgerichte initiatieven op de werkvloer

Profile

Wij beschouwen open, correct en transparant communiceren als één van de basisvoorwaarden in deze rol. Vanuit een sterke communicatie bouw je aan een team dat elkaar vertrouwt en sterker maakt.

Je denkt graag mee met de organisatie, kan situaties analyseren en deze omzetten in actieplan. Je kan omgaan met drukke en eventueel chaotische momenten en blijft ook in deze situaties het overzicht bewaren.

Creatief oplossingen zoeken en indien mogelijk een versnelling hoger schakelen lukt jou ook.

Als je ervaring hebt opgedaan in een vergelijkbare rol kan je deze als troef inzetten, zowel op de werkvloer als tijdens je sollicitatie, maar wij hechten vooral belang aan goesting. Goesting om te leren, te groeien en te helpen bouwen aan het Lotus Bakeries van morgen.

Je ziet de voordelen van werken in 2 ploegen (05u00 - 13u00 en 13u00 - 21u00) of vaste nacht (21u00 - 05u00). 

Production of Biscoff Sandwich cookie

"Despite the immense growth of the company I still have the feeling to be part of one big family where I can be myself,
while at the same time I’m challenged and supported to further develop my own knowledge and skills."

Testimonial - Tim De Baets

Tim De Baets

Corporate Procurement Manager

Offer

Lotus Bakeries investeert in mensen. Je komt terecht in een professionele omgeving met duidelijke ambities. Lotus Bakeries biedt jou verantwoordelijkheden en ruimte om mee te denken en je persoonlijk verder te ontwikkelen.

Een correct salaris, aangevuld met ploegenpremies, maaltijdcheques en een uitgewerkt opleidingstraject behoort uiteraard ook tot ons aanbod.

Apply for this job
... Or get to know the team

Do you want to be part of a terrific team with the ambition to create small moments of happiness every day? Meet our people, discover their unique skills and get excited to join them in a great work environment.

Meet the team

Share this job