Ready to start a crunchy career?

Teamleader Productie (dagshift - Eeklo)

Als Teamleader productie ben jij de coach en het aanspreekpunt voor de operatoren in jouw afdeling. Het is jouw job onze TOP-waarden in je team te laten leven en hun te motiveren naar een uitstekende prestatie.
Production in Biscuiterie Willems

Job description

 • Bij Willems Biscuits hebben we een passie voor speculoos. We zijn de belangrijkste producent van eigen merk producten en zetten de wensen van onze klanten altijd centraal.
 • Als Team Leader sta je in voor het coachen, opleiden en evalueren van een 30 tot 35-tal operatoren in 3 shiften. In jouw werkdag kan je vlot de vroege en late shift opvolgen, je hanteert de nodige flexibiliteit in jouw uurrooster om regelmatig ook je team in de nachtshift de nodige ondersteuning te geven.
 • Jij bent verantwoordelijk voor het realiseren van de objectieven op vlak van veiligheid, kwaliteit, output, rendementen en uitval.
 • Je volgt de dagelijkse productieactiviteiten en planningen voor jouw afdeling nauwgezet op en analyseert de resultaten van het productieproces, je kan daaruit verbetervoorstellen en procesoptimalisaties formuleren en integreren (5S, SMED, PDCA,…). Je begeleidt en ondersteunt jouw team bij het realiseren van die verbeteringen.
 • Vanuit een overlegcultuur, modereer en faciliteer je team meetings en volg je continu de lopende teamacties op.
 • Een goed productieproces kan niet zonder regels inzake veiligheid, kwaliteit en hygiëne. Ook hier hebben wij jou nodig! Het is jouw verantwoordelijkheid dat deze normen door jouw collega’s worden nageleefd.
 • Je rapporteert rechtstreeks aan de Production Manager die op zijn beurt rapporteert aan de plant manager. Korte communicatielijnen garanderen een sterke betrokkenheid van het hele team.

Profile

 • Je hebt een academische achtergrond inzake voeding, productieprocessen of een ander relevant domein en een eerste werkervaring op zak. Of je hebt enkele jaren leidinggevende ervaring binnen een productieomgeving.
 • Je bent leergiering en je hebt sterke people management skills.
 • Je staat communicatief sterk waardoor je er steeds in slaagt jouw medewerkers te motiveren en inspireren.
 • Je beschikt over een gezonde dosis assertiviteit en combineert dit met een luistervaardigheid die boven het gemiddelde uitsteekt.
 • Verder heb je een scherpe analytische geest en je weet snel oplossingen te vinden voor onverwachte problemen. Digitale tools schrikken je niet af.
 • In onze groeiende omgeving kan je ook je change management skills inzetten.
Employee working at Biscuiterie Willems

"At Willems Biscuits you have the ideal combination between the atmosphere of a family business and the possibilities of a multinational."

Jan

Jan Van Langenhove

Plant Manager

Offer

Wij zijn een no-nonsense onderneming die continu investeert in groei en ontwikkeling! Een cultuur waar passie, team spirit en open dialoog centraal staan en dat is op en TOP! We bieden je een job met uitdaging, verantwoordelijkheden en ruimte voor initiatief met daarenboven een aantrekkelijk salarispakket. Je werkt in een filevrije omgeving en bovendien ben je ook nog eens elke dag omringd door overheerlijke, verse koekjes!

Apply for this job
... Or get to know the team

Do you want to be part of a terrific team with the ambition to create small moments of happiness every day? Meet our people, discover their unique skills and get excited to join them in a great work environment.

Meet the team

Share this job