Ready to start a crunchy career?

Manager HR Services

Als Manager HR Services ben je samen met jouw team verantwoordelijk voor een efficiente uitvoering van de verschillende HR & payroll processen en sta je garant voor een accurate personeels- en loonadministratie.
Lotus Frangipane and Suzy Waffles package shot

Job description

 • Je geeft leiding aan het HR Services team (7 collega’s) die zorg dragen voor de personeels- en loonadministratie en het fiets- en wagenparkbeheer. De correcte en tijdige uitbetaling van lonen en wedden is een absolute prioriteit binnen dit team en jij bewaakt mee dat alle wetgeving en alle geldende CAO’s en policies hierbij worden gerespecteerd.

 • Met jouw kennis, ervaring en opvolging van sociale wetgeving kan je advies geven binnen het eigen team en de ruimere HR afdeling en zorg je ervoor dat die kennis ook binnen het team verspreid en geborgd wordt. Je bouwt hiervoor ook jouw netwerk uit binnen de voedingssector en onderhoudt de contacten met FEVIA en Alimento.

 • Op basis van jouw expertkennis inzake verloningselementen in België adviseer je de HR Director België over de optimalisatie van het loonbeleid. Je volgt hierbij ook de systemen van functieclassificatie voor arbeiders en bedienden mee op.

 • Je coacht en ondersteunt jouw team en stimuleert hen om verder te groeien in hun expertisedomeinen.

 • Je optimaliseert en vernieuwt continu de interne dienstverlening en administratie in functie van de groei van de onderneming en de HR doelstellingen, ook rekening houdend met de wijzigende wetgeving. Je doet dit in nauw overleg met het eigen team en de HR Director België

 • Je overlegt met corporate HR en externe HRIS dienstverleners omtrent de optimale inrichting van de HR-software om processen, dienstverlening en workload van de afdeling continu te verbeteren.

 • Je beheert en optimaliseert de nodige HR policies, KPI’s en rapporteringen.

 • Vanuit jouw expertise word je ook betrokken bij het sociale overleg : CAO onderhandelingen, organisatie sociale verkiezingen, etcetera.

Profile

Herken jij jezelf in deze omschrijving? Dan kijken we uit naar een kennismaking.

 • We mikken op een stevige academische basis in de vorm van een relevant Master-diploma. Dit geeft jou een stevig fundament waarop je je carrière vorm geeft. Daarnaast heb je al meerdere jaren (7-10) concrete ervaring in HR Services waardoor je een goede kennis hebt opgebouwd over sociale en fiscale wetgeving, payroll services en systemen, tijdsregistratie, fleet, benefits, etcetera..

 •  bent een sterke people manager die het beste uit het team haalt en die samen met de HR Director België bouwt aan een sterk HR team waar het HR Services team onderdeel van is.

 • Met jouw projectmanagement skills leid of coördineer je feilloos verbetertrajecten binnen de HR dienstverlening vanaf het concept tot de implementatie.

 • Dankzij een scherpe analytische geest en de nodige business inzichten zorg je voor ondersteunende management data en rapportering.

 • Je weet op een heldere manier de soms complexe zaken te communiceren naar de verschillende interne klanten (arbeiders, bedienden, kaderleden, directie) in het nederlands, frans en engels.

 • Je werk pro-actief, pragmatisch en resultaatgericht en kan goed om met de discretie die in deze positie wordt vereist.

Production of the Suzy Waffles in the factory

"The clear growth path of Lotus as a company also reflects in a personal growth path. The organization, functions and job content is evolving continuously as a result. I don’t need to worry about my career, as new opportunities are always just around the corner."

Testimonial - Thomas Delmulle

Thomas Delmulle

Operational Controlling Manager

Offer

Grijp de kans om een ambitieus en gedreven team met een mix van talent te komen vervolledigen. Deel uitmakend van een snel groeiend internationaal bedrijf, krijg je tonnen on-the-job leermogelijkheden en doe je extra kennis op. Daarbovenop kom je terecht in een cultuur waar passie, team spirit en open dialoog voorop staan in alles wat we doen.

En ja, je kan elke dag opnieuw proeven van onze fantastische producten.

Apply for this job
... Or get to know the team

Do you want to be part of a terrific team with the ambition to create small moments of happiness every day? Meet our people, discover their unique skills and get excited to join them in a great work environment.

Meet the team

Share this job