Ready to start a crunchy career?

Stagiair(e) Category Development

Per september 2023 zijn wij op zoek naar een stagiair(e) om de afdeling Category Development voor een periode van tenminste zes maanden te ondersteunen. De afdeling Category Development heeft als doel het koopgedrag op de winkelvloer positief te beïnvloeden. Dit doen wij door zowel intern als extern advies te geven, gebaseerd op shopper insights verkregen uit verschillende databronnen en onderzoeken. Gezien ons brede portfolio aan merken, krijg je de kans om over meerdere categorieën waarin wij actief zijn te leren.
Commercial of Peijnenburg - gingerbread

Job description

Je ondersteunt een team van vier Category Developers, door:

  • Het onderhouden van schappenplannen en mee te werken aan schapadviezen voor verschillende retailers.
  • In samenwerking met onze dataleveranciers rapportages klaar te zetten en productdatabases up-to-date te houden met het assortiment verkrijgbaar in de markt.
  • Zelfstandig vraagstukken op te pakken en conclusies & aanbevelingen van (markt)analyses/onderzoeken pro-actief te delen met de rest van de organisatie.  
  • Gedurende de stage leer je werken met verschillende programma’s zoals Circana XleratePlus/Unify en Spacemen, welke veelal worden gebruikt in de FMCG sector.

Profile

  • Je bent bezig met (het afronden van) je WO-opleiding, bij voorkeur een (vervolg)richting van de bachelor of pre-master Bedrijfskunde/ Bedrijfseconomie.
  • Je bent cijfermatig onderlegd en hebt een bovengemiddelde interesse in data & analyse.
  • Je accuraat, energiek en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je hebt een goede basiskennis van Excel.
  • Het is mogelijk om één dag in de week te besteden aan het zelfstandig uitwerken van een afstudeer-/stageopdracht, de overige dagen zal je meewerken binnen het Category Development team. Er kan daarbij in overleg ook gebruik gemaakt worden van beschikbare informatie.
  • Je bent beschikbaar t/m februari 2024, mocht je eerder kunnen beginnen dan september 2023 is dat een pré.
Employee in the production of Peijnenburg

"Working in a team in which we want to take an extra step together to provide the consumers worldwide in all their needs for a tasty snack, with a beautiful portfolio of strong and delicious brands."

Testimonial - Laura Simons

Laura Simons

Brand Manager

Offer

Een werkomgeving met enthousiaste collega’s en een informele en open sfeer. Je krijgt een kijkje in de keuken van alle facetten van Category Development in een dynamisch en innovatief bedrijf waarbij je zelfstandig projecten en taken oppakt. Onze werknemers zijn echte doorzetters met een nuchtere houding. Regelmatig bieden wij hard-werkende stagiaires de mogelijkheid om door te stromen naar een startersfunctie. Uiteraard krijg je een stagevergoeding en reiskosten-vergoeding. Onze flexible work policy maakt het tot slot mogelijk om werken vanuit kantoor en huis te combineren.

Apply for this job
... Or get to know the team

Do you want to be part of a terrific team with the ambition to create small moments of happiness every day? Meet our people, discover their unique skills and get excited to join them in a great work environment.

Meet the team

Share this job