Ready to start a crunchy career?

Allround Storingsmonteur

Help jij onze fabriek naar een hoger niveau? Wij zoeken een storingsmonteur die niet alleen blij wordt van het oplossen van storingen, maar ook uitdaging ziet in het voorkomen van een volgende storing. Dit kan door input te leveren voor het preventieve onderhoud, of deel te nemen aan investeringsprojecten waarbij jouw kennis en kunde wordt ingezet om de juiste oplossing te kiezen.   We zijn in het bezit van een prachtige werkplaats waar de benodigde faciliteiten aanwezig zijn!
Production of Peijnenburg Gingerbread

Job description

In de fabriek houd jij je bezig met het zelfstandig verrichten van correctieve en preventieve werkzaamheden, deze kunnen zowel mechanisch als elektrotechnisch van aard zijn. Zo ben je bezig met het uitvoeren van werkopdrachten en het afstellen en inregelen van machines en installaties. Daarnaast geef jij aanwijzingen en instructies aan productie medewerkers t.a.v. bediening, schoonmaak en onderhoud.

Kennis van besturingssystemen is een pre. Heb jij dit (nog) niet dan zijn er voldoende mogelijkheden om deze kennis intern naar het gewenste niveau te brengen.

Je wordt enthousiast van het optimaliseren van het onderhoudssysteem en het doen van voorstellen ter verbetering van bepaalde situaties en waar nodig neem je deel aan projectgroepen.

Met je collega’s zorg je samen voor een prettige en schone werkomgeving, verzorg je een juiste opslag van technische onderdelen en signaleer je dreigende tekorten.

In deze functie rapporteer je aan de Maintenance Manager

Profile

  • Je hebt een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur richting Mechatronica;
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een storingsmonteur functie;
  • Je hebt ervaring in een 3 ploegendienst;
  • Je Nederlands is uitstekend in woord en geschrift, beheersing van het Engels is een pré.
Commercial of Peijnenburg - gingerbread

"Working in a team in which we want to take an extra step together to provide the consumers worldwide in all their needs for a tasty snack, with a beautiful portfolio of strong and delicious brands."

Testimonial - Laura Simons

Laura Simons

Brand Manager

Offer

Als je bij ons in dienst treedt, wacht je een afwisselende baan met enthousiaste collega’s in een dynamische en succesvolle organisatie met een platte organisatiestructuur. De cultuur binnen onze organisatie laat zich omschrijven als informeel en open met een no-nonsense mentaliteit. Teamgeest en ondernemerschap wordt binnen Peijnenburg gestimuleerd. Qua arbeidsvoorwaarden kun je bij ons een salaris verwachten tussen € 2.500,- en € 3.400,- bruto per maand, afhankelijk van je kennis en ervaring (op basis van een fulltime dienstverband), exclusief de vaste ploegentoeslag. 

Apply for this job
... Or get to know the team

Do you want to be part of a terrific team with the ambition to create small moments of happiness every day? Meet our people, discover their unique skills and get excited to join them in a great work environment.

Meet the team

Share this job