Ready to start a crunchy career?

Lijnoperator Bakkerij (2 ploegen)

Nadat onze deegbereiders het deeg perfect hebben klaargemaakt, is het aan jou om het bakproces op te volgen in onze gebakafdeling.
Lotus Frangipane and Suzy Waffles package shot

Job description

 • Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig bedienen van onze deegdoseermachines, bakovens en nabewerkingsmachines. Je start ze op, stuurt bij, controleert en stopt wanneer nodig.
 • Kwaliteit vinden we uiteraard belangrijk, daarom voer je product-, kwaliteits- en hygiënecontroles uit. Je rapporteert de resultaten en zorgt ervoor dat ‘het perfecte koekje’ aan de inpakafdeling wordt geleverd.
 • Je waakt over de goede werking van onze technische installaties, stelt verbeteringsacties voor en helpt deze mee realiseren.
 • We hechten veel belang aan hygiëne, daarom sta je in voor het opruimen en reinigen van je werkomgeving en de machines.

  Profile

  • Deze rol bevindt zich in de een roterend 2 ploegensysteem (een vroege shift van 4u15 tot 12u15 en een late shift van 12u15 tot 20u15). Je bent daarbij ook flexibel om in nacht te werken (van 20u15 tot 4u15) indien nodig.
  • Idealiter heb je een opleiding als bakker of heb je ervaring in de bakkerijsector, maar dit is voor ons geen must.
  • Je vindt orde, netheid, nauwkeurigheid, kwaliteit en veiligheid net als ons heel belangrijk en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel als het daarop aankomt.
  • Je kan zelfstandig werken, bent in staat om je eigen werk te organiseren en hebt een vlot werktempo.
  • We werken altijd in teams dus elkaar helpen, flexibel zijn en toewerken naar een gemeenschappelijk doel zijn eigenschappen die bij jou passen. Je zorgt ook voor een vlotte communicatie met je collega’s van de inpakafdeling en de deegkamer.
  • Bij problemen zoek je oorzaakgericht naar oplossingen, je werkt proactief en hebt een goed analytisch denkvermogen.
  • Kan je een heftruck besturen, dan is dit een pluspunt.
  • Je kan je zelfstandig verplaatsen naar de site in Oostakker.
  Production of the sandwich cookie in the factory

  "Despite the immense growth of the company I still have the feeling to be part of one big family where I can be myself,
  while at the same time I’m challenged and supported to further develop my own knowledge and skills."

  Testimonial - Tim De Baets

  Tim De Baets

  Corporate Procurement Manager

  Offer

  Grijp de kans om deel uit te maken van een ambitieus en gedreven team met een mix van talenten! Als onderdeel van een snelgroeiend, internationaal bedrijf krijg je veel on-the-job-learning en nieuwe inzichten. Daarnaast maak je deel uit van een cultuur waar passie, teamgeest en open dialoog onze belangrijkste drijfveren zijn. En natuurlijk kun je daar elke dag genieten van onze heerlijke koekjes!

  Apply for this job
  ... Or get to know the team

  Do you want to be part of a terrific team with the ambition to create small moments of happiness every day? Meet our people, discover their unique skills and get excited to join them in a great work environment.

  Meet the team

  Share this job